10 tretmana oblikovanja tijela: 3x brazilska maderoterapija, 3x lipo laser, 3x limfna drenaža tijela i 1x radiofrekvencija tijela

Iskoristite ovu odličnu ponudu i zategnite svoje tijelo na vrijeme uz mogućnost kartičnog plaćanja do 12 rata

- 36 %

Ponuda istekla


Mogućnost kartičnog plaćanja:


10 tretmana oblikovanja tijela koja čini:

 

 • 3 x brazilska maderoterapija (parcijalna - noge i stražnjica ili stražnjica i leđa od 30 min)
 • 3 x lipo laser od 45 min
 • 3 x limfna drenaža tijela od 30 min
 • 1 x radiofrekvencija tijela / ciljano

 

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Terapija brazilske maderoterapije se radi drvenim šalicama. 

Način rada je potpuno drugačiji i tijekom masaže djelujemo u duboke slojeve tkiva i aktiviramo stanice iznutra. Još jedna prednost brazilske u odnosu na klasičnu maderoterapiju je ta što ovom vrstom tretmana možemo liječiti dijelove tijela koje nismo mogli zbog anatomije tijela.

Naslage masti na leđima, trbuhu, unutarnjoj strani bedara, kao i jahaće hlače nestaju nakon nekoliko tretmana. Nakon svakog tretmana uočava se velika promjena na cijelom području koje liječimo.

Struk se sužava, koža se zateže, izbacuju se toksini, višak vode i celulit, a cijelo tijelo se preoblikuje. Najvažnije je da su rezultati brži i bolji šest puta u odnosu na klasičnu maderoterapiju.

Ono što maderoterapiju čini učinkovitom je stimulacija limfnog sustava. Limfni sustav je odgovoran za izbacivanje toksina u tijelu nastalih zbog loših životnih navika, nedovoljnog kretanja i loše prehrane.

Zahvaljujući ubrzanom načinu života u tijelo unosimo višak masnoća, šećera i aditiva koji zatim zarobljeni u našem tijelu u sinergiji stvaraju takozvanu „narančinu kožu“, odnosno celulit.

Uz to što stimulira limfni sustav, maderoterapija aktivira metabolizam i tijelo počinje brže uklanjati toksine, celulit i masne naslage.

 

LIMFNA DRENAŽA/APARATIVNA/PRESOTERAPIJA

Zbog iznimnog učinka na uklanjanje celulita i rješavanje problema otečenih nogu ovim tretmanom se postižu odlični rezultati. Cirkulacija je poboljšana, a koža na bokovima i bedrima postaje zamjetno čvršća.

Limfna masaža smanjuje oticanje, poboljšava probavu, potiče cirkulaciju, proizvodnju krvi, ali i limfe. Uz sve to – poboljšava izgled.

Najbolji način da se pripremite za limfnu drenažu i održite rezultate nakon tretmana je – pijenje vode, i to u većim količinama. “Kako se sve izlučuje kroz mokraćni sustav, voda je nužna!.

“Budite hidratizirani prije tretmana i pijte vodu da biste isprali toksine“.Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije te pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu.

Tretman se preporučuje i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

 • smanjenje obujma nogu
 • smanjenje oteklina nogu
 • razbijanje i razgradnja celulita
 • poboljšanje cirkulacije
 • pomoć pri učvršćivanju i zatezanju kože
 • pomoć pri izbacivanju toksičnih tvari iz organizma

 

LIPO LASER

Lipo laser  je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo.
Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru uz istovremenu radiofrekvenciju u istoj sondi koja dubinski zagrijava te učinkovito rješava masnih stanica bez ograničenja.

Ipak glavna mu je funkcija redukcija masnog tkiva kod kojeg razbija membrane masnih stanica te masnoća izlazi u međustaničnu tekućinu gdje se uz pomoć enzima s limfom prenosi do bubrega odakle se izlučuje kroz mokraću ili znoj.

To je potpuno neinvazivni tretman, ugodan i zadnja je novina tehnike kada govorimo o istraživanju i razvoju novih tretmana u sektoru mršavljenja.

 

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom  koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi.

Radiofrekvencija se uspješno koristi kod sljedećih indikacija:

 • pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
 • poboljšanje mišićnog tonusa
 • uklanjanje celulita
 • uklanjanje masnih naslaga
 • zatezanje kože lica i tijela

* Ponuda uključuje:

   10 tretmana oblikovanja tijela:

 • 3x brazilska maderoterapija
 • 3x lipo laser
 • 3x limfna drenaža tijela
 • 1x radiofrekvencija tijela

    u Salonu za njegu tijela - Touch

* Rezervaciju od 249,75 kn plaćate

   portalu, dok ostatak od 749,25 kn

   plaćate direktno Touch salonu za

   njegu tijela kod korištenja ponude

* Nakon kupnje kupona potrebno

   je kontaktirati Salon za njegu tijela Touch

   na niže naveden kontakt broj radi

   rezervacije termina 

* Ponuda aktivna do:

   20.07.2021.

* Rok za početak korištenja kupona:

   20.08.2021.

Ponuda se smatra iskorištenom

   ako niste došli na rezervirani

   termin, a isti niste otkazali 24h ranije

* Ponudu možete koristiti

   uz isprintan kupon koji dobivate na svoj profil

   te na e-mail nakon vidljive uplate prema portalu

* Radno vrijeme salona:

   PON.-PET.: od 10:00 do 21:00h

   SUB.: po dogovoru

 

Podaci o partneru

Touch - salon za njegu tijela
Augusta Šenoe 3, Varaždin
091 165 3184
touch@kvm.hr
x
Ova stranica koristi kolačiće("cookies"). Više informacija.